Suomen poliisimuseo

Tervetuloa Suomen Poliisimuseoon

Suomen Poliisimuseo on ainutlaatuinen museo, joka tarjoaa kiehtovan matkan Suomen poliisivoimien historiaan. Museo esittelee poliisin työtä, varusteita ja merkittäviä tapahtumia eri aikakausilta. Astu sisään museoon ja sukella poliisivoimien maailmaan!

Historiaa ja Merkittäviä Hetkiä

Suomen Poliisimuseo kuvastaa poliisitoimen kehitystä aina sen varhaisista vaiheista nykypäivään asti. Näyttelyissä voit tutustua poliisin työvälineisiin, univormuihin, ajoneuvoihin ja muihin merkittäviin esineisiin, jotka heijastavat Suomen poliisivoimien historiaa. Saat käsityksen siitä, miten poliisityö on muuttunut vuosien varrella ja miten poliisi on sopeutunut yhteiskunnan muutoksiin.

Jännittäviä Tarinoita ja Näyttelyitä

Suomen Poliisimuseo tarjoaa jännittäviä tarinoita ja näyttelyitä, jotka vievät sinut poliisin työn ytimeen. Voit tutustua rikostutkintaan, poliisikoirien työhön, liikenneturvallisuuteen ja moniin muihin aiheisiin. Näyttelyt kertovat poliisien haasteista, ammattitaidosta ja sitoutumisesta yhteiskunnan turvallisuuteen. Museo herättää ajatuksia oikeudenmukaisuudesta, järjestyksestä ja ihmisten turvallisuudesta.

Opi ja Osallistu

Suomen Poliisimuseossa voit myös osallistua erilaisiin toimintoihin ja oppimistilaisuuksiin. Museossa järjestetään työpajoja, opastettuja kierroksia ja simulaatioita, joissa pääset kokemaan poliisin työtä käytännössä. Lapset voivat osallistua erityisesti suunniteltuihin aktiviteetteihin ja oppia poliisin työstä leikkimällä. Museo tarjoaa mahdollisuuden oppia ja ymmärtää paremmin poliisivoimien merkitystä yhteiskunnassa.

Kaikkien Saavutettavissa

Suomen Poliisimuseo on suunniteltu siten, että se on saavutettavissa kaikille kävijöille. Museossa on esteettömät kulkureitit ja tarvittavat tilat liikuntarajoitteisille henkilöille. Näyttelyt on suunniteltu houkutteleviksi ja opettavaisiksi kaikenikäisille. Museo haluaa tarjota unohtumattoman elämyksen ja oppimiskokemuksen kaikille kävijöilleen.

Tervetuloa tutustumaan Suomen Poliisimuseoon – paikkaan, jossa poliisin historia ja nykypäivä heräävät eloon!

https://poliisimuseo.fi/en/

Levitä rakkautta