Malva museo

Tervetuloa Malva Museoon

Malva Museo on ainutlaatuinen taiteen kohtaamispaikka, joka tarjoaa unohtumattomia elämyksiä ja inspiraatiota taiteen ystäville. Museo on omistettu suomalaisen taiteilijan Malva Lahden taiteelle ja se esittelee hänen monipuolista luomistyötään. Astu sisään Malva Museon maailmaan ja koe taiteen voima!

Näyttelyt, Jotka Viehättävät Aisteja

Malva Museossa pääset tutustumaan Malva Lahden upeisiin taiteenäyttelyihin. Näyttelyt tarjoavat kiehtovan matkan taiteen eri ulottuvuuksiin. Voit ihailla hänen maalauksiaan, veistoksiaan ja installaatioitaan, jotka herättävät aisteja ja inspiroivat katsojaa. Jokainen näyttely tarjoaa ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen kokemuksen.

Malva Lahden Taiteellinen Matka

Malva Museo kuvastaa Malva Lahden taiteellista matkaa ja hänen kehitystään taiteilijana. Museo esittelee hänen varhaisia teoksiaan ja seuraa hänen taiteellista polkuaan aina nykyhetkeen asti. Pääset tutustumaan hänen eri tyylisuuntiinsa, kokeileviin töihinsä ja taiteellisiin kokeiluihinsa. Malva Lahden taide kutsuu katsojaa mukaan matkalle taiteen maailmaan.

Taidetta Kaikille Ikäryhmille

Malva Museo on suunniteltu tarjoamaan taidetta ja elämyksiä kaikenikäisille vierailijoille. Museossa järjestetään erilaisia opastettuja kierroksia, työpajoja ja tapahtumia, jotka tarjoavat mahdollisuuden syventyä taiteen maailmaan. Lapset voivat osallistua luovaan toimintaan ja oppia uutta taiteen parissa. Museo haluaa levittää taiteen iloa ja avata oven taiteen maailmaan kaikille kävijöilleen.

Lahden Taidekauppa ja Ravintola

Malva Museossa voit vierailla myös Lahden Taidekaupassa, josta voit hankkia ainutlaatuisia taidetuotteita ja lahjoja muistoksi vierailustasi. Taidekaupasta löydät esimerkiksi taidegrafiikkaa, julisteita, kirjoja ja keramiikkaa. Lisäksi voit pysähtyä nauttimaan herkullisia makunautintoja tarjoavassa museon ravintolassa. Museo tarjoaa unohtumattoman kokemuksen niin taiteen kuin hyvän ruoan ystäville.

Malva Museo Elämyksenä

Malva Museo on paikka, jossa taide kohtaa katsojan ja tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Museo inspiroi, herättää ajatuksia ja syventää ymmärrystä taiteen maailmasta. Malva Lahden taide on täynnä merkityksiä ja tunteita, jotka välittyvät kävijälle ainutlaatuisella tavalla.

Tervetuloa Malva Museoon – paikkaan, jossa taide herää henkiin ja kohtaa katsojan sydämen syvyydessä!

Front page – Lahti Museum of Visual Arts Malva (malvamuseo.fi)

Levitä rakkautta