Museo.fi

Museohaku

Tervetuloa Museohakuun!

Museohaku on verkkopalvelu, joka helpottaa museoiden ja näyttelyiden löytämistä Suomessa. Sivustolla voi hakea tietoa museoiden kokoelmista, näyttelyistä, palveluista, aukioloajoista ja tapahtumista. Museohaku on erinomainen työkalu kaikille, jotka haluavat suunnitella vierailun museoon tai etsivät tietoa museoista.

Museohaku on kehitetty Suomen museoliiton ja Museoviraston yhteistyönä. Sivustolle on koottu tietoja yli 700 museosta ja näyttelystä ympäri Suomea. Museohaku on helppokäyttöinen ja sen avulla voi etsiä museoita esimerkiksi sijainnin, nimen tai kokoelman perusteella.

Museohaku on hyödyllinen paitsi matkailijoille myös opettajille, tutkijoille ja kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kulttuurista ja historiasta. Sivuston kautta voi löytää tietoa esimerkiksi paikallisista museoista, joista ei ole aiemmin kuullutkaan. Lisäksi Museohaku sisältää tietoa museoiden kokoelmista ja näyttelyistä, joten se voi auttaa suunnittelemaan vierailun niin, että näkee juuri ne asiat, jotka ovat kiinnostavia.

Museohaku on myös hyvä väline museoille, jotka haluavat saada lisää näkyvyyttä ja markkinoida itseään. Sivustolla museot voivat esitellä kokoelmiaan ja tapahtumiaan, joten se voi auttaa houkuttelemaan uusia kävijöitä. Lisäksi Museohaku on ilmainen palvelu, joten sen käyttö on helppoa ja vaivatonta.

Kaiken kaikkiaan Museohaku on erinomainen verkkopalvelu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kulttuurista ja historiasta. Sivusto on helppokäyttöinen ja sisältää paljon hyödyllistä tietoa museoista ja näyttelyistä ympäri Suomea. Suosittelemme käyttämään Museohakua seuraavan kerran kun suunnittelet vierailua museoon tai etsit tietoa Suomen museoista!

Levitä rakkautta