Kuralan Kylämäki


Kuralan Kylämäki on ulkoilmamuseo Turussa, joka esittelee suomalaista maalaiselämää 1800-luvulla. Museo koostuu seitsemästä vanhasta talosta, jotka on entisöity alkuperäisessä muodossaan ja sisustettu ajan mukaisesti.

Kylämäessä voi tutustua perinteisiin maataloustöihin, kuten peltotöihin, karjanhoitoon ja hevostöihin. Kylämäessä on myös esillä perinteisiä käsitöitä, kuten kudontaa, ompelua ja puutöitä. Kylämäen alueella voi kokea aidon maalaiselämän tunnelman, sillä alueella asuu aitoja maalaiselämän harrastajia, jotka pukeutuvat ajan mukaisesti ja tekevät kävijöiden kanssa yhteistyötä eri työtehtävissä.

Kuralan Kylämäki
Kuralan Kylämäki

Kuralan Kylämäki on avoinna ympäri vuoden, ja sinne pääsee helposti autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla Turun keskustasta. Museossa on myös kahvila, jossa voi nauttia perinteisiä suomalaisia herkkuja, sekä lahjatavarakauppa, josta voi ostaa käsitöitä ja muita paikallisia tuotteita.

Kylämäki on suosittu kohde sekä turistien että paikallisten keskuudessa, ja se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua Suomen maalaiselämän historiaan ja perinteisiin.

Kuralan Kylämäki | Turku.fi

Levitä rakkautta